Klantervaringen met de Babymat

Marloes Schmidt- Meerman
Als eigenaresse van Babymat gebruiken wij uiteraard ook de Babymat. Onze Fedde vind het in de Babymat liggen het fijnste wat er is, na lekker buidelen met mama en papa dan. Fedde ligt altijd lekker en wanneer hij onrustig is, krijgen we hem in de Babymat toch altijd bijna direct weer rustig. ook bij onze eerste zoon Thiemo hebben wij onwijs veel plezier gehad van de Babymat. Zo handig! Wij raden de Babymat dan ook van harte aan.

Marloes Schmidt- Meerman
Silvana Kuhne
Wat een superhandig product is de Babymat. Handig, eenvoudig in gebruik, makkelijk te wassen. Onze kleine Mya was ook echt aan het genieten van Babymat. Ze ging makkelijker slapen en lag altijd comfortabel.

Silvana Kuhne
Jeroen Meerman
Als kersverse vader van onze prachtige dochter Valentina kan ik zeggen dat voor ons de Babymat een echte uitkomst is. Heerlijke tukjes doen, makkelijk oppakken en het nekje is altijd ondersteund. Een echte uitkomst!

Jeroen Meerman
Papa & mama van Mason
Wij mochten van onze lieve nicht Mandy een babymat ontvangen. Net voor onze vakantie! En wat was dat een ideaal product voor in het vliegtuig! Wij hadden best wel stress voordat we gingen vliegen, maar toen Mason eenmaal in de Babymat lag aan boord was de stress snel verdwenen. Wat lag ie lekker te genieten en wat was ie rustig aan boord. Zo rustig dat ie bijna de hele vlucht van 4 uur heeft liggen slapen!

Papa & mama van Mason
Evelien Booms
Babymat is als kraamcadeau echt perfect. Ik heb er inmiddels al 4 kado gedaan, maar iedereen is er dan ook zo verschrikkelijk blij mee! Telkens weer als ik op visite kom krijg ik te horen hoeveel de babymat eigenlijk wel niet gebruikt wordt. En dat is toch eigenlijk waarom je een kraamkado geeft!

Evelien Booms