Kleine Helden huis

Als trotse ouders van twee prematuur geboren zoontjes (beiden 10 weken te vroeg geboren) weten wij als geen anders hoe het is om ziekenhuis in en uit te gaan.
Gelukkig zijn beide mannen kerngezond, maar voor beiden was het ziekenhuis het eerste wat ze mee moesten maken de eerste weken van hun leven. Op dit moment zijn zij beiden nog regelmatig onder controle bij de kinderarts. In ons geval zijn wij zo gelukkig met Drs. Angelique Haringsma. Zij heeft ons echt door de moeilijke tijden heen geholpen.

Maar niet alleen ons, maar ook de jongens. Omdat de knullen beiden het ziekenhuis zoveel hebben gezien zijn wij erg blij met het nieuwe initiatief van mevr Haringsma en haar collega’s: Het Kleine Helden Huis! Werkelijk een oase van rust als je het vergelijkt met een ziekenhuis. Voor de jongens is het veel beter want ze kunnen lekker spelen en hebben niet het idee dat ze in het ziekenhuis zijn. En de warmte en liefde die de ventjes daar krijgen….

Drs. Haringsma, tevens schrijfster van het prematurenboek “reisgids naar huis” ondersteunt ons initiatief van de Babymat ook van harte. Ze is betrokken geweest van het idee tot conceptfase tot eindproduct en beveelt de babymat dan ook van harte aan.