Hoe het allemaal begon!

Eindelijk, hij is geboren! Na de geboorte van onze zoon, 9 1/2 week te vroeg, moesten wij als kersverse ouders nog een heleboel baby-artikelen kopen. Je kent ze wel, de shoppinglijstjes. Echter nergens een artikel te vinden om je kindje overdag lekker in vast te houden.

Zeker in het begin wil iedereen jullie nieuwe aanwinst aanschouwen en even vasthouden. De meeste echter onwennig en onhandig. Dat moet toch makkelijker, minder stuntelig en minder onwennig kunnen. Dus we sloegen aan het denken.

Het moest een product zijn waar overdag je baby heerlijk in kan liggen, zijn of haar tukjes in kan doen en lief in kan spelen. De Babymat was geboren! Bijkomende voordelen zijn dat de onderdelen van de Babymat makkelijk te wassen zijn (een ongelukje is immers snel gebeurd) en je je kleintje ook nog eens heel makkelijk door de kraamvisite vast kan laten houden. Geen gestuntel of ongemakkelijke overpakkingen meer! Ook heb je direct een heerlijke warme en zachte zak voor in de kinderwagen.

Tijdens het eten geven van je baby is de houding van je baby ook erg belangrijk. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor de kleine. Het hoofdje en nekjes moeten goed liggen. Met de Babymat los je dat probleem eigenlijk in een keer op!

Voor ons was de Babymat uiteindelijk het beste product wat we ons maar hadden kunnen wensen!
De Babymat is echt een product wat op geen enkel shoppinglijstje mag ontbreken en het was eigenlijk ongelofelijk dat een product als dit er nog niet was.

Maak het jezelf en je baby makkelijk en neem een Babymat!